De calamiteitenservice van ASH Milieuservices

In veel gevallen wordt er een beroep op onze dienstverlening gedaan voor asbestverwijdering zonder dat er al grote risico’s bestaan. Wanneer er van het ene op het andere moment grote gezondheidsrisico’s ontstaan met betrekking tot asbest, dan spreken we over een calamiteit. Calamiteiten kunnen ontstaan bij klus- en sloopwerkzaamheden, maar ook in het geval van bijvoorbeeld een brand kan er sprake zijn van een calamiteit. In dat geval kunt u altijd een beroep doen op de calamiteitenservice van ASH Milieuservices.

Wat kunt u verwachten van onze calamiteitenservice?

U kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week een beroep doen op onze calamiteitenservice. Wij zijn voortdurend bereikbaar en komen met de grootste spoed ter plaatse met een gespecialiseerd team. Wij zijn door heel Nederland actief. Om altijd en overal directe ondersteuning aan te kunnen bieden bij calamiteiten werken wij nauw samen met gespecialiseerde partners door heel het land. Hierdoor mag u altijd rekenen op een gespecialiseerd team op locatie binnen zeer korte tijd.

Neem direct contact met ons op

Bent u in een situatie terecht gekomen waarin er directe ondersteuning van een asbestspecialist nodig is? De calamiteitenservice van ASH milieuservices staat 24 uur per dag en 7 dagen per week voor u klaar met een speciaal calamiteitenteam door heel Nederland. Neemt u in het geval van een asbestcalamiteit direct contact met ons op door te bellen naar +31(0)6 - 543 800 66.