Uw partner in projectondersteuning

Projectondersteuning- en begeleiding is erg belangrijk. ASH Milieuservices vormt voor particulieren, ondernemingen, organisaties en overheden een ervaren en betrouwbare partner in projectondersteuning. Wij bieden hierin een betrokken en gespecialiseerde dienstverlening aan waar u altijd op kunt rekenen. Het is mogelijk om een volledig slooptraject of asbestverwijderingsproject te organiseren, maar u kunt ook gebruik maken van enkele services binnen ons uitgebreide dienstenpakket. Wij vinden het belangrijk dat u van ons kunt verwachten dat wij ons optimaal inzetten voor een goed verloop van het project en hier zorgen wij dan ook graag voor. Om goed aan uw wensen en eisen te kunnen voldoen bespreken wij het geheel graag vooraf met u.

Wat kunnen wij voor u betekenen in projectondersteuning?

Wij staan voor u klaar met een zeer complete vakkundige dienstverlening. U kunt bij ons terecht wanneer u een asbestinventarisatie uit wilt laten voeren of wanneer u een sloopvergunning wilt laten aanvragen. Wij kunnen een offerte voor u opstellen betreffende de werkzaamheden en kunnen tevens offertes van andere ondernemingen die mogelijk worden betrokken met elkaar vergelijken. Er kan een professionele controle worden uitgevoerd over de werkzaamheden en de uitvoering van de werkprocessen binnen het project en vanzelfsprekend het hele project procedure aan ASH over laten.

Heeft u projectondersteuning nodig?

Wij staan voor u klaar wanneer u interesse heeft in de dienstverlening van een ervaren projectbegeleider. Wij bieden u projectondersteuning van hoog niveau. Vanzelfsprekend kunnen wij u hier vrijblijvend meer over vertellen op basis van uw specifieke project. Neemt u gerust eens vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar +31(0)6 - 543 800 66. Wij zijn er om u te informeren en te adviseren wanneer het nodig is.