Professionele ondersteuning bij sloopwerk

Sloopprojecten zijn vaker complex en omvangrijk. Bij dit soort projecten krijgt men regelmatig te maken met asbest. Het is zo dat het gebruik van asbest in verreweg de meeste toepassingen zijn verboden sinds het jaar 1994, echter, de meeste sloopprojecten hebben betrekking op panden die ouder zijn. Hierdoor is er vaak bij de bouw van deze panden nog gebruik gemaakt van asbest. Dit betekent dat er zorgvuldig te werk moet worden gegaan bij het verrichten van de sloopwerkzaamheden. Ook in dit geval staan wij uiteraard graag voor u klaar.

Bescherming van mens en milieu

Wij kunnen optreden als uw ervaren partner in projectondersteuning en –begeleiding bij sloopprojecten. Hierin bieden wij diverse services aan. Zo kunnen wij u onder meer van dienst zijn met het treffen van zorgvuldige werkvoorbereidingen en een professioneel plan van uitvoering. Hierbij houden wij voortdurend het oog op de veiligheid en bescherming van mens en milieu.

Waarom is ASH Milieuservices de beste partner?

ASH Milieuservices staat in de meest uiteenlopende situaties voor u klaar, ook wanneer u te maken krijgt met een asbestcalamiteit en u direct ondersteuning van een professional nodig heeft. Er zijn veel redenen te noemen om voor ASH Milieuservices te kiezen als uw partner. Wij hebben de meest belangrijke voordelen van onze onderneming nog eens beknopt voor u opgesomd:

  • ASH Milieuservices is in het bezit van een Procescertificaat Asbestverwijdering
  • Wij werken veilig en verantwoord met uitsluitend gecertificeerde vakmensen
  • Actief door heel Nederland, ook in geval van calamiteiten
  • U kunt altijd rekenen op een vakkundige en accurate dienstverlening
  • Wij hanteren altijd scherpe prijzen voor kwalitatief hoogwaardige services